Schładzacze wody dla piekarni
Wytwarzają lodową wodę technologiczną, niezbędną do produkcji dobrego pieczywa.
Urządzenia podpina się do wody zimnej sieciowej „na sztywno” lub wężykiem w oplocie.
Maszyna sama pobierze wodę z sieci, wychłodzi ją i wleje do dzieży tyle, ile ustawisz na dozowniku.
Dostępne są dwa modele:
- M – przepływowy – z wężownicą w środku, do współpracy z mieszaczem,
- MTR – objętościowy – z własnym dozownikiem FLOWMETER
Jaki produkt otrzymujesz:
- europejską jakość – potwierdzoną deklaracjami CE, IP
- atrakcyjną cenę – bo wyprodukowane w Polsce,
- produkt ekologiczny i energooszczędny – bo wytwarza lodowy akumulator chłodu,
- dużą jednorazową dozę – od 60 do 150 L zależnie od modelu,
- mały i lekki – można powiesić go na ścianie (wsporniki w komplecie),
- serwis producenta – gwarancyjny i pogwarancyjny